Ozoliņš: Neesmu pieradis sezonu aizvadīt ar šādām pauzēm (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš nav pieradis sezonu aizvadīt ar šai nacionālu izlašu pauzei līdzīgiem pārtraukumiem, bet tās iespaids uz komandu būs redzams vien pēc spēļu atsākšanās.

Pēdējo maču «Dinamo» komanda aizvadīja 13. decembrī, kad savā laukumā ar 2:0 uzvarēja pērnās sezonas līgas finālistus Čeļabinskas «Traktor». Pēc tam čempionātā iestājās decembra nacionālo izlašu pārtraukums, bet 28. un 29. decembrī rīdzinieki sezonu atsāks ar mājas spēlēm pret Prāgas «Lev» un Bratislavas «Slovan».

«Vai pārtraukums mums būs nācis par labu, rādīs tikai rezultāti. Es pats vairāk esmu pieradis spēlēt bez pārtraukumiem,» Ozoliņa teikto citē Krievijas masu mediji. «Tomēr jebkurā gadījumā visas komandas atrodas vienādā situācijā.»

«Mums viss ir kārtībā. Atrodamies starp Rietumu konferences piecām labākajām komandām un gatavojamies nākamajiem regulārā čempionāta mačiem,» piebilst aizsargs. «Ar nepacietību gaidām maču atsākšanos.»

Pēc gaidāmajām decembra spēlēm «Dinamo» janvārī aizvadīs 12 mačus, astoņi no kuriem notiks izbraukumā. Pēc tam KHL čempionātā iestāsies vēl viens pārtraukums, kas saistīts ar Soču olimpiskajām spēlēm.

«Dinamo» ar 68 punktiem 36 spēlēs pašlaik Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā ieņem ceturto vietu. Trešajā pozīcijā ar 68 punktiem 38 mačos atrodas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas «Donbass» komanda, bet piektie ar 65 punktiem 39 cīņās ir Maskavas CSKA hokejisti.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu