Ozoliņš: Nemaz nezināju, ka Znaroks un Vītoliņš izcīnīja Gagarina kausu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš intervijā portālam «Allhockey.ru» atzīst, ka viņam nepatīk sekot līdzi hokejam, ja pats tobrīd nespēlē.

«Nesekoju hokejam. Tikai šogad bija nedaudz citādāk - pirmoreiz pilnībā skatījos pasaules čempionātu. Es pat nezinu, kas notiek NHL. Zināšu tikai to, ko kāds man pastāstīs. Nezināju, ka Oļegs [Znaroks] un Harijs [Vītoliņš] izcīnīja Gagarina kausu. Kad pats nespēlēju, tad pat sezonas laikā hokeju neskatos,» atklāj hokejists.

«Kāpēc skatījos pasaules čempionātu? Nebija ko darīt. Turklāt sekoju līdzi tikai rezultātiem - kurš kuru vinnējis. Krievija nostartēja ļoti iespaidīgi. Ar [Jevgeņiju] Malkinu vai bez Malkina. Nav svarīgi kā iesāc turnīru, bet gan tas, kā to pabeidz. Var jau visādi runāt. Zini, ja tantei būtu riteņi, tad viņa būtu tramvajs. Kad negrib, lai kāds uzvarētu, tad vienmēr atrod pie kā piekasīties. Bet tās ir muļķības. Uzvar stiprākais,» pārliecināts ir Ozoliņš.

«Kas vispār ir labs aizsargs? Es pats sev izdomāju, ka labam aizsargam jābūt uzbrūkoša tipa. Man tolaik ASV neaizliedza mest pa vārtiem, norakstīja to uz jaunību. Taču es tāds arī paliku. Skatīsimies, ka būs turpmāk. Cik man atlicis spēlēt? Varbūt gads vai divi, bet varbūt - necik,» piebilst Ozoliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu