Ozoliņš nomainījis TV dīvas; jaunā mīla - Vārpiņa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Martini Party

Vēl nesen vēstījām par hokejista Sanda Ozoliņa (39) un skaistules - bijušās TV dīvas - Annas Lieckalniņas šķiršanos, kad pie apvāršņa manīta cita «hokejists + TV dīva» kombinācija. Kā vēsta «Privātā Dzīve», Sandis Ozoliņš un TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa (33) savas simpātijas demonstrējuši mūzikas festivālā.

Pāris izgāja sabiedrībā «Positivus» festivāla laikā, lielāko daļu pasākuma gan aizvadot VIP teltī. Abi, protams, vairījušies no fotogrāfu uzmanības, tomēr, vērojot «Instrumenti» koncertu Sandis mīļi turējis Vārpiņas roku savējā. Pēc koncerta pāris devušies uz VIP telti, kur Ozoliņš izmaksājis savai dāmai dzērienu.

Par jauno mīlu runas uzvirmoja jau maijā, kad pajuka divus gadus ilgušās Sanda un Lieckalniņas attiecības.

Kā vēsta «PDz» gan Ozoliņš, gan Vārpiņa esot juridiski brīvi. 2011. gadā oficiāli tika šķirta 15 gadus ilgā Sanda un Sandras Ozoliņu laulība. Savukārt Agnese šī gada februārī oficiāli sarāva saites ar uzņēmēju Niku Šestakovu ar kuru salaulājās 2007. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu