Ozoliņš: pagaidām par savu nākotni neko nevaru pateikt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš uzsvēris, ka par turpmāko karjeru izlems tikai pēc sezonas beigām, atsaucoties uz RIA «Novosti», vēsta [s:40527].

Pagājušās nedēļas beigās masu medijos parādījās informācija, ka Ozoliņš nākamajā sezonā varētu pārstāvēt KHL klubu Magņitogorskas «Metallurg», kas latviešu aizsargam esot piedāvājis līgumu par trim miljoniem ASV dolāru gadā un abas puses mutiski vienojušās.

«Esmu redzējis šo informāciju. Ziniet, katru gadu parādās visādas ziņas par manu pāriešanu un tā jau ir ierasta lieta,» atzīst «Dinamo» komandas kapteinis. «KHL reglaments aizliedz šobrīd runāt par pārejām, tas nav iespējams.»

«Pagaidām par savu nākotni neko nevaru pateikt. Lēmumu par to, vai turpināšu karjeru un kurā komandā to darīšu, pieņemšu tikai pēc sezonas beigām. Šobrīd par to vispār nedomāju... Nemitīgi tiek runāts par to, kad beigšu karjeru. Pašlaik, kā redziet, vēl spēlēju. Un ar veselību viss ir kārtībā,» norāda Ozoliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu