Pagājušajā diennaktī uz ceļiem gāja bojā divi cilvēki (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā diennaktī uz valsts ceļiem gājuši bojā divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Inčukalna novadā autoceļa Rīga-Veclaicene 32.kilometrā automašīna «Volvo», kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis, notrieca gājēju, 1978.gadā dzimušu vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Rīgā, Uzvaras bulvārī, 1947.gadā dzimusi sieviete, vadot tramvaju, notrieca gājēju, pagaidām neidentificētu aptuveni 50 gadus vecu vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 36 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki un divi cilvēki gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 15 no tiem vadījuši autovadītāji, bet desmit bijuši velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši cilvēki - četri autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu