Pagarināta pieteikšanās konkursam «Latvijas Izcilnieki 2012»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz 10.jūnijam pagarināta pieteikšanās konkursam Latvijas Izcilnieki 2012.

Lai pateiktos skolām par iesaistīšanos jauno talantu atklāšanā, ieviesta jauna nominācija - Latvijas Aktīvākā skola. Galvenā balva ir 1000 lati inventāra iegādei.

Ņemot vērā pēdējā nedēļā vērojamo aizvien pieaugošo skolēnu aktivitāti un interesi par konkursu Latvijas Izcilnieki 2012, pieteikšanās tiek pagarināta līdz š.g. 10.jūnijam (pasta zīmogs). Tādējādi 4.-11. klases skolēni iegūst papildu nedēļu, lai sagatavotu pieteikumu stipendiju konkursam piecās dažādās kategorijās - humanitārās zinātnēs, eksaktās zinātnēs,  mākslā, mūzikā un sportā.

Lai pateiktos skolām par iesaistīšanos jauno talantu atklāšanā un izaugsmes veicināšanā, ieviesta jauna nominācija - Latvijas Aktīvākā skola. Galvenā balva, 1000 lati inventāra iegādei, tiks piešķirta Latvijas skolai, kuras skolēni konkursa ietvaros iesūtīs visvairāk pieteikumus.

«No saņemtajiem pieteikumiem un zvaniem uz informatīvo konkursa tālruni secinām, ka šogad konkursā galvenokārt plāno piedalīties bērni un jaunieši, kuri startēja konkursā jau pērn vai aizpērn. Tas patiešām priecē, jo liecina par Latvijas skolēnu mērķtiecību un vēlmi izkopt savu talantu! Tomēr aicinām vecākus, pedagogus un skolu vadību mudināt un iedrošināt pieteikties arī bērnus, kuri iepriekš tam nav saņēmušies,» uzsver Latvijas Izcilnieki 2012 žūrijas loceklis Ivars Andiņš. «Ar jauno nomināciju Latvijas Aktīvākā skola mēs gan aicinām skolas vairāk iesaistīties, gan arī esam radījuši pateicības mehānismu mācību iestādei, jo panākumos būtisks ir arī konkrētas skolas ieguldījums skolēna izglītošanā».

Jāatgādina, ka šogad stipendiju konkursa organizētājs Maxima ir arī palielinājis stipendiju fondu. Ja pirmajos divos Maxima stipendiju konkursa gados četrdesmit skolēni saņēma 100 Ls stipendiju, tad šogad šīs stipendijas apmērs ir dubultots. Šogad četrdesmit skolēni saņems 200 Ls stipendiju, bet tāpat kā pērn un aizpērn pieci skolēni saņems 1000 Ls stipendiju.

www.maxima.lv/latvijasizcilnieki

Iegūt papildu informāciju vai risināt ar projektu saistītos neskaidros jautājumus ikviens var, rakstot uz e-pastu  latvijasizcilnieki@latvijasizcilnieki.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 67844422.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu