Palielināts Francijas atklātā tenisa čempionāta balvu fonds

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Francijas atklātā tenisa čempionāta balvu fonds šogad palielināts par desmit procentiem, sasniedzot 25 miljonus eiro, otrdien paziņoja Francijas Tenisa federācija.

Vīriešu un sieviešu vienspēļu sacensību uzvarētāji saņems pa 1,65 miljoniem eiro, kas ir par desmit procentiem vairāk nekā pērn.

Lielākais naudas balvas pieaugums paredzēts tiem sportistiem, kuri izstāsies starp otro un ceturto turnīra kārtu. Šie tenisisti saņems no 20 līdz 25 procentiem vairāk nekā pērn.

Kopumā balvu fonds, salīdzinot ar 2013.gadu, palielināts par trim miljoniem eiro. Šis pieaugums ieviests saskaņā ar turnīra attīstības plānu periodam no 2013. līdz 2016.gadam.

Salīdzinājumam, šogad Austrālijas atklātā čempionāta balvu fonds bija 22,4 miljonu eiro apmērā. Savukārt pērnā gada Vimbldonas čempionātā un ASV atklātajā čempionātā balvu fonds bija attiecīgi 27,3 un 24,3 miljonus eiro liels.

Šīgada otrais «Grand Slam» turnīrs Francijā risināsies maija beigās un jūnija sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu