Palielinoties pieprasījumam, «Statoil» paplašina autogāzes servisu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No šī gada jūnija visās «Statoil Fuel & Retail Latvia» degvielas uzpildes stacijās (DUS), kur pieejama autogāze, tās uzpilde pieejama 24 stundas diennaktī un tiek arī nodrošināta pašapkalpošanās iespēja. Tomēr arī turpmāk, ja nepieciešams, klientiem būs pieejama DUS personāla palīdzība.

«Autogāzes patēriņš palielinās. To apliecina ne tikai autogāzes pieprasījuma pieaugums «Statoil» degvielas uzpildes stacijās, bet arī Valsts ieņēmuma dienesta dati. Autogāzes realizācijas apjoms pieaudzis par 50% šā gada pirmajā ceturksnī, salīdzinot ar pērnā gada attiecīgo laika periodu,» norāda «Statoil Fuel & Retail Latvia» degvielas kategorijas vadītājs Kaspars Skrābāns. «Prognozējam, ka tuvākajā nākotnē autogāzes pieprasījums tikai palielināsies, tādēļ pievēršam šai jomai vēl vairāk uzmanības.»

«Statoil Fuel & Retail Latvia» līdz šim autogāzes uzpildes veikšanu pašiem klientiem nepieļāva drošības apsvērumu dēļ. Lai samazinātu negadījumu risku, tagad veikti ieguldījumi uzpildes iekārtu aprīkojumā - papildus uzstādīti sūkņu drošības vārsti, jaunas autogāzes uzpildes pistoles ar mazāku iespējamu autogāzes noplūdi uzpildes pieslēgšanās brīdī. «Tomēr arī tagad drošībai pievērsīsim uzmanību - autogāzes pircējiem atgādināsim par cimdu lietošanas nepieciešamību, lai novērstu roku apsaldēšanās risku, kā arī informēsim par drošu autogāzes uzpildes procedūru,» norāda Skrābāns.

«Statoil» DUS personāla palīdzība joprojām būs pieejama gadījumos, kad autobraucējam nebūs skaidrs kā pareizi uzpildīt autogāzi - stacijas darbinieki palīdzēs, izskaidrojot kā veicama autogāzes uzpilde atbilstoši drošības prasībām. Personāla palīdzība klientam tiks nodrošināta tikai pēc pieprasījuma, laikā no pulksten 10:00 līdz 20:00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu