Panamiešu futbolistam draud diskvalifikācija par pūces nogalināšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Panamiešu futbolistam Karlosam Moreno draud diskvalifikācija par pūces nogalināšanu futbola laukumā.

Incidents ar pūces nogalināšanu norisinājās Kolumbijas čempionāta spēlē pagājušās nedēļas svētdienā, kad savā starpā tikās «Atletico Junior» un Pereiras «Deportivo» komandas.

Vienā no spēlēs epizodēm pēc kāda «Deportivo» komandas spēlētāja sitiena bumba trāpīja pretinieku komandas talismanam pūcei, kas nejauši bija nokļuvusi uz spēles laukuma. Pēc brīža ievainotajam dzīvniekam klāt pienāca Moreno, kurš aukstasinīgi ar kāju izspēra pūci no laukuma.

Kā vēlāk atklājās, pūce no gūtajām traumām un šoka stāvokļa mira.

«Es vēlos atvainoties līdzjutējiem,» pēc mača izteicās Moreno. «Es nevēlējos pūcei nodarīt neko ļaunu. Tikai gribēju apskatīties, vai tā ir spējīga lidot. Spēriens bija uz laukuma esošās spriedzes rezultāts.»

Tiesa, kā atklāja «Deportivo» kluba un Kolumbijas Futbola federācijas (FCF) pārstāvji, spēlētājam par šādu rīcību draud naudas sods vai pat diskvalifikācija.

Tiek vēstīts, ka mirušo pūci nogādās pie kāda no vietējiem taksidermistiem, lai vēlāk dzimtajā stadionā to varētu izstādīt publiskai apskatei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu