Paņina draugs izvirzījis jaunu versiju par aktiera nāvi (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Andreja Paņina draugs un kolēģis Genādijs Rusins atklātā intervijā «Life News» izvirzījis jaunu versiju par pazīstamā krievu aktiera nāvi - iespējams, viņš kļuvis par ielu huligānu upuri.

Jau ziņojām, ka eksperti Paņina mirstīgo atlieku apskatē atklājuši vairākus lūzumus, sasitumus un dzīvībai svarīgu orgānu traumas. Rusins «Life News» atklājis, ka, atrodot drauga līķi, pirmā doma bijusi - viņš nav gājis bojā dabīgā nāvē.

«Andrejs ir ļoti sportisks. Ar viņa sportisko sagatavotību viņš nevarētu tā krist, turklāt vairākas reizes pēc kārtas. Protams, nevaru kaut ko apgalvot, bet esmu pārliecināts, ka Andreja nāvē kāds ir iesaistīts. Kaut kādi «ļaunie spēki». Ar tādu dzīves mīlestību, kā viņam, cilvēks nevarētu pret sevi tā izturēties, nemeklēt pēc palīdzības un noasiņot,» sacījis Rusins.

Uz jautājumu, kas Paņinam būtu «palīdzējis» nomirt, Rusins atbild, ka uz šo jautājumu viņš atbildēt nevarot: «Es nezinu. Zādzības nebija. Andrejs, iespējams, izgājis uz ielas un kāds viņam sākumā piesējies un tad uzbrucis.»

Rusins atklājis, ka Paņinam reiz jau uzbrukuši. Pirms diviem gadiem aktierim esot pārsista galva. Uz ielas blakus Paņinam apstājies taksometrs ar tonētiem logiem, tā vadītājs lūdzis parādīt ceļu. Andrejs iesēdies mašīnā un pateicis vadītājam kaut ko asu. Vadītājs licis viņam izkāpt, bet uz ielas viņu jau gaidījuši cilvēki ar beisbola nūjām, kas pārsituši viņam galvu.

Paņina draugs pieļauj, ka arī šoreiz aktieris uzkūlies ļaundariem, kas bijuši piedzērušies vai narkotiku reibumā. Iespējams, viņi aktieri atpazinuši un gribēja sarīkot uz ielas «fotosesiju». Rusins kategoriski izslēdz iespēju, ka Paņins bijis piedzēries.

«Viņš nelietoja alkoholu pusgadu.Viņam ir ļoti stingrs raksturs ja reiz pieņēma lēmumu, tad to nekas nevarēja mainīt. Viņš sportoja un piespieda to darīt arī man,» sacījis aktiera draugs.

Kā zināms, Krievijas izmeklēšanas komiteja svētdien paziņoja, ka saistībā ar notikušo nolemts ierosināt kriminālprocesu, tomēr izmeklētājiem nav aizdomu, ka aktieris būtu miris vardarbīgā nāvē.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu