Par 120 000 latu renovēs Valsts prezidenta Jūrmalas rezidences sienu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

VAS «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) izsludinājusi iepirkuma paziņojumu par Valsts prezidenta Jūrmalas rezidences atbalsta sienas renovāciju, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

VNĪ sabiedrisko attiecību speciāliste Daiga Laukšteina aģentūru LETA informēja, ka plānotās renovācijas darbu izmaksas ir 120 000 latu.

Pretendenti darbu veikšanai var pieteikties līdz šā gada 1.februārim.

Atbalsta sienas renovācija būs jāveic saskaņā ar tehnisko projektu, kura izstrāde iepriekš izmaksāja 34 184 latus. Plānoto darbu ilgums būs četri mēneši no līguma noslēgšanas dienas, un tie varētu tikt sākti šā gada pavasarī.

Renovējamā atbalsta siena atdala Jūrmalas rezidences teritoriju no jūras. Vētru laikā atbalsta siena ir cietusi un zem dzelzsbetona pāļiem, uz kuriem tā balstīta, izskaloti caurumi.

LETA jau ziņoja, ka 2008.gada jūlijā tika pabeigti remontdarbi Jūrmalas rezidences ēkas iekštelpās. To kopējās izmaksas bija 1,196 miljoni latu. Savukārt vēlāk veiktā rezidences teritorijas labiekārtošana un galvenās ēkas fasādes renovācija izmaksāja 567 263 latus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu