Par 70% – skaistāk un modernāk, par 70% - izdevīgāk!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skaistas, ērtas, izturīgas un modernas saulesbrilles ir neatņemams vasaras atribūts – gan pludmalē, gan pilsētā un laukos. Šosezon saulesbriļļu modē – retro + klasika + individualitāte, ko savās kolekcijās piedāvā arī slavenais modes nams Valentino. Interneta izpārdošanu klubā [s:41458]  jaunākajām kolekcijām tikai šobrīd – līdz 70% atlaides!

Līdzīgas tendences kā šīs sezonas apģērbu modē vērojamas arī saulesbriļļu jomā: retro, košums, individuālais stils, klasika ar jaunu «rozīnīti». 
 
 «Koši ietvari, ne mazāk spilgtas lēcu nokrāsas, drosmīgas formas – tam visam ir viens mērķis – pasvītrot, izcelt personību,» teic stiliste Evita Ormane. Viens no šī gada modes kliedzieniem ir pilnīgi baltas trapecveida (ar platāku augšdaļu) brilles ar plastmasas vai dabīgo materiālu ietvariem.
 
Joprojām modē ir tā dēvētās «aviatoru» brilles – smalkā, metāliskā ietvarā, parasti – lāses formā, ar tonējuma pāreju. Tomēr pamazām pirmajās pozīcijās pakāpjas taisnstūrveida saulesbrilles ar masīvākiem, biezākiem, košas krāsas ietvariem.
Pagājušos laikus mīlošie droši var nēsāt 70. gadu stila apaļās acenes vai 80. gadu disko ēras «hītu» – tauriņveida brilles. Dizaineri atgriezušies arī pie leoparda kažoka imitācijas – modē ir brilles brūni plankumotā rāmītī.
 
Gandrīz visas modernākās tendences (neaizmirstot arī par savu īpašo, eleganti klasisko stilu) piedāvā arī modes nams Valentino, kura vārds īpašus komentārus neprasa. Tas ir kā gluži kā  sinonīms vārdiem «skaista un eleganta dzīve». Valentino pastāvīgās klientes dažādos laikos bijušas tādas slavenības kā Sofija Lorēna, Elizabete Teilore, Žaklīna Kenedija, Šārona Stouna, Klaudija Šīfere, princese Diāna, Dženifera Lopesa, Džūlija Robertsa, Keita Blānšeta u.c.
 
Šis zīmols kļuvis par neatņemamu starptautiskās modes sastāvdaļu, un slavenais «V» burts ir ne tikai dekoratīvs elements, bet uzvaras simbols, kas šodien grezno daudzas preces – drēbes, apakšveļu, aksesuārus, tostarp arī – elegantas saulesbrilles.
 
Modes nama Valentino raksturīgās iezīmes:
- Sarkanā krāsa. Tā ir gluži kā Valentino vizītkarte.Viņš pats teicis, ka šī krāsa ir dzīvība, gan arī asiņaina nāve, gan kaisle, gan mīla, gan zāles pret skumjām. Tradicionāli katru jaunās kolekcijas modes skati noslēdz modele sarkanā kleitā.
- Sievišķīga elegance.
- Apģērbu un aksesuāru modeļi tiek radīti, par pamatu ņemot klasisko stilu, tomēr tiem piemīt sava individualitāte, bez pretenciozitātes. 
- Valentino modes nama radītie apģērbu un aksesuāru modeļi ir aristokrātiski, laikam un robežām pāri stāvoši. Ne valkātāja vecumam, ne nacionalitātei nav nekādas nozīmes.
-

šeit.

 
*Maksas saturs
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu