Par agresīvu braukšanu un draudēšanu policistiem Īrijā notiesāts Latvijas pilsonis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par agresīvu braukšanu un draudu izteikšanu policistiem Īrijā notiesāts Latvijas pilsonis, vēsta «Baltic Ireland».

Īrijas policisti Andri Zivtiņu aizturēja pēc agresīva manevra, novietojot automašīnu. Kad policisti autovadītājam pienāca klāt, Zivtiņš izturējās agresīvi un paziņoja, ka viņš dienēja krievu armijā un varētu viņus nogalināt.

Zivtiņš policistiem atteicās nosaukt savu vārdu un adresi, kā arī dēvēja likumsargus par «mazajiem puisēniem» un vairākkārt draudēja viņus nogalināt.

Aizlicis rokas sev aiz muguras, viņš aicināja policistus uzdrošināties viņu arestēt. Policistiem Zivtiņa aizturēšanā nācās izmantot piparu gāzi.

Zivtiņam ir iepriekšējas sodāmības par uzbrukumu, noziedzīgiem nodarījumiem un braukšanu alkohola reibumā.

Apsūdzētā advokāts tiesā sacīja, ka viņa klients atvainojas par savu rīcību un apgalvo, ka incidents radies dēļ tā, ka viņam ir ļoti vājas angļu valodas zināšanas.

Tiesnesis norādīja, ka apsūdzētajam ir daudz nopietnākas problēmas nekā tikai grūtības ar valodu, un piesprieda Zivtiņam četru mēnešu cietumsodu.

Tiesnesis arī ļoti ieteica Zivtiņam pēc soda izciešanas doties atpakaļ uz Latviju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu