Par aizvainojošu īsziņu sūtīšanu piekauj un aplaupa vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latgalē, Krāslavas novadā, par it kā aizvainojošu īsziņu sūtīšanu piekauts un aplaupīts kāds vīrietis, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Trešdien policijā tika saņemta informācija no Krāslavas novada, Izvaltas iedzīvotājiem par to, ka pie kāda jauna vīrieša, 1990.gadā dzimušā vietējā iedzīvotāja, atbraukušas trīs nezināmas personas, kuras viņu piekāva un piespieda atdot naudu.

Policija izbrauca uz notikuma vietu un aizturēja trīs vīriešus – 1978., 1980. un 1982.gadā dzimušus Daugavpils iedzīvotājus, kuri jau agrāk bija nonākuši konfliktā ar likumu.

Kā tika noskaidrots, aizturētie bija atbraukuši pie cietušā, lai pieprasītu atlīdzību par aizvainojošā rakstura īsziņu sūtīšanu, ko it kā cietušais bija sūtījis no mobila telefona, kādai ļaundara paziņai. Lai atbrīvotos no nezināmām personām cietušais atdevis viņiem 180 latus. Pēc uzbrukuma cietušais vērsās pēc medicīniskās palīdzības slimnīcā.

Policija uzsākusi kriminālprocesu par laupīšanu grupā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu