Par ātruma pārsniegšanu un braukšanu dzērumā mēģina dot 100 eiro lielu kukuli (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) darbinieki Krustpils novadā aizturējuši autovadītāju, kurš mēģinājis piekukuļot policistus, lai tie nenoformētu administratīvo pārkāpuma protokolu, informē VP ZRP pārstāve Ieva Sietniece. 

Aizturētais ir 1979.gadā dzimis vīrietis, kurš brauca alkohola reibumā, pārsniedzot braukšanas ātrumu. Tāpat vīrietis brauca bez vadītāja apliecības. Lai netiktu noformēts administratīvais protokols, vīrietis policistiem mēģināja iedot 100 eiro lielu kukuli, pēc kā arī tika aizturēts.

Par kukuļdošanu uzsākts kriminālprocess par kukuļdošanu, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu līdz pieciem gadiem vai ar arestu, piespiedu darbu, vai naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām.

Policija turpina pastiprināti strādāt kukuļdošanas apkarošanas jomā. Šogad Zemgalē aizturēti 22 autovadītāji par kukuļdošanu. Seši sodītie autovadītāji ir no Jēkabpils puses.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu