Par «Chelsea» galveno treneri varētu kļūt Gūss Hidinks

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REUTERS/Scanpix

Tuvāko dienu laikā būtu jākļūst zināmam futbola kluba Londonas «Chelsea» galvenajam trenerim. Šobrīd par galveno un teju vienīgo pretendentu uz šo amatu tiek minēts pašreizējais Turcijas valstsvienības treneris Gūss Hidinks, vēsta «[s:38362]». 

Tuvākajā laikā Hidinks varētu pamest darbu pie Turcijas valstsvienības stūres. Galvenais šādu runu iemesls ir briestošās Hidinka nesaskaņas ar Turcijas futbola federāciju. 64 gadus vecais treneris nav apmierināts, ka federācijas prezidents Mahmuts Ozgeners pēc 28. jūnija federācijas prezidenta vēlēšanām, visticamāk, vairs nebūs šajā amatā. Tieši Ozgeners bija tas, kurš Hidinku atveda uz Turciju.

Federācijas pārstāvis skaidro, ka Hidinks varētu palikt Turcijā tikai tad, ja amatā paliek Ozgeners. Tomēr federācija saprot, ka «Chelsea» piedāvājums esot ļoti labs un no tā grūti atteikties. Hidinks jūtot, ka viņam «Chelsea» komandā vēl ir nepadarīti darbi, viņš grib strādāt katru dienu un izcīnīt daudzus čempiona titulus.

ESPN

Jāpiezīmē, ka Hidinks jau 2009. gadā trīs mēnešus bija «Chelsea» galvenais treneris. Viņa vadībā komanda izcīnīja Futbola Asociācijas kausu. Hidinkam ir arī ļoti draudzīgas attiecības ar kluba īpašnieku Romānu Abramoviču. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu