Par CSKA galveno treneri kļuvis Bragins

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta jaunās komandas Maskavas CSKA galveno treneri kļuvis Valērijs Bragins, vēsta Krievijas lielākā naftas uzņēmuma «Rosņeftj» oficiālā mājaslapa.

Pagājušajā sezonā CSKA komandu vadīja Latvijā labi pazīstamais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers, tomēr neilgi pirms regulārā čempionāta noslēguma viņš tika atlaists no amata. Toreiz Šuplera vietā uz Gagarina kausa laiku tika nozīmēts viens no viņa palīgiem Vjačeslavs Bucajevs.

Iepriekš KHL Bragins kā galvenais treneris ir strādājis tikai trīs spēlēs, kad 2009. gadā neilgu laiku vadīja Mitišču «Atlant» komandu. Pēdējos divos pasaules čempionātos Bragins vadīja Krievijas U-20 valstsvienību, kurai palīdzēja izcīnīt vienu zeltu un vienu sudrabu.

Tikmēr par CSKA prezidentu apstiprināts leģendārais krievu hokeja treneris Viktors Tihonovs, par ģenerāldirektoru kļuvis Igors Jesmantovičs, bet par ģenerālmenedžeri - Sergejs Fjodorovs.

Kā ziņots, iepriekšējais CSKA prezidents Vjačeslavs Fetisovs februārī Rīgā negaidīti paziņoja par aiziešanu no hokeja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu