Par Denisa Rodmena Ziemeļkorejas apciemojumiem uzņems komēdiju (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kinostudija «20th Century Fox» nolēmusi uzņemt komēdiju par bijušās basketbola zvaigznes Denisa Rodmena vizītēm Ziemeļkorejā, vēsta žurnāla «Time» interneta vietne.

Filmas «The Diplomats» režisors būs Tims Storijs, kurš nesen uzņēma komēdiju «Ride Along» ar amerikāņu reperi «Ice Cube» galvenajā lomā, ziņo kino industrijas izdevums «The Hollywood Reporter».

Projektam piesaistīts arī producents Pīters Černins, kurš darbojās Sandras Bulokas un Melisas Makārtijas populārajā komēdijā «The Heat» («Karstais pārītis: apbruņotas un apburošas»).

Rodmens vairākkārt devies vizītēs uz komunistisko Ziemeļkoreju, kur nodibinājis draudzīgas attiecības ar diktatoru Kimu Čenunu.

52 gadus vecais Rodmens izpelnījās plašu nosodījumu par savas ietekmes neizmantošanu, lai palīdzētu Ziemeļkorejā ieslodzītajam ASV pilsonim Kenetam Beisam, kā arī dziesmas «Happy Birthday» dziedāšanu Kimam Čenunam publiskā pasākumā par godu viņa dzimšanas dienai.

Pēc nesenākā Ziemeļkorejas apmeklējuma viņš iestājās rehabilitācijas klīnikā, lai ārstētos no alkoholisma.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu