Par «Dinamo» savainoto spēlētāju atgriešanos laukumā nav skaidrības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pagaidām nav zināms, vai savainotie Rīgas «Dinamo» spēlētāji varēs piedalīties jau nākamajā mačā, kas gaidāms pēc nedēļas, aģentūrai LETA pastāstīja komandas preses sekretārs Jānis Stepītis.

Pēdējos mačos Rīgas «Dinamo» komandai nepalīdzēja ne komandas kapteinis un rezultatīvākais aizsargs Sandis Ozoliņš, ne arī uzbrucēji Lauris Dārziņš un Marks Hartigans.

«Viņiem ir jāpatrenējas, lai zinātu, vai var spēlēt vai nē,» skaidro Stepītis. «Arī pēdējā izbraukumā Hartigans un Dārziņš devās, jo likās, ka viņi varēs spēlēt, tomēr pēc treniņiem saprata, ka nevar.»

Ozoliņš novembra beigās lauza ribas, un tad tika prognozēts, ka viņam atveseļošanās prasīs aptuveni mēnesi. Hartigana un Dārziņa traumas ir mazākas, tomēr viņi nedevās laukumā nevienā no pagājušajā nedēļā aizvadītās četru izbraukuma spēļu sērijas mačiem.

Kā ziņots, pēdējā sērijas mačā Latvijas klubs svētdien ar 1:2 piekāpās Kazaņas «Ak Bars» komandai, kaut trešās trešdaļas otrajā pusē strīdīgā epizodē netika ieskaitīti otrie Latvijas kluba gūtie vārti.

«Dinamo» komanda iesniedza oficiālu protestu līgas vadībai un Tiesnešu departaments otrdien atzina, ka vārti bija jāskaita, bet kļūdu pieļāvušo video atkārtojumu tiesnesi Valēriju Bokarevu atstādināja no video atkārtojumu tiesneša pienākumu pildīšanas līdz šīs sezonas beigām.

«Cerēt uz pārspēli būtu bijis neloģiski un naivi. Tāpat zinājām, ka līga galarezultātu nemainīs,» atzina Stepītis. «Tomēr galvenais bija, lai līga izsaka savu viedokli, atzīst kļūdu un pasaka, ko darīt, lai turpmāk šādas kļūdas neatkārtotos.»

Šodien Latvijas klubs paziņoja par līguma noslēgšanu ar slovāku uzbrucēju Robertu Petrovicki, kurš «Dinamo» komandā spēlēja arī pagājušajā sezonā. Kā izteicās Stepītis, hokejists Rīgā ieradīsies trešdienas vakarā.

Stepītis pagaidām atteicās komentēt vai komandā būs vēl kāds papildinājums. «Ja būs, tad to visi redzēs.»

Čempionātā pašlaik rit decembra pārtraukums un nākamo maču Rīgas «Dinamo» komanda aizvadīs 22. decembrī, kad tiksies ar Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas «Dinamo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu