Par draudzenes nonāvēšanu aizturēts students

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Sestdienas naktī Iļģuciemā Rīgas policisti aizdomās par draudzenes nonāvēšanu aizturēja kādu 25 gadus vecu studentu. Jaunietis savu vainu atzīst un skaidro, ka nelaime notikusi sadzīviska konflikta laikā, kurā viņš draudzenei vairākas reizes iesitis. 

[Papildināts!]

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis portālu «Apollo» informēja, ka pagājušajā ceturtdienā policijā vērsās kādas 1988.gadā dzimušas jaunietes vecāki, ziņojot, ka meita jau vairākas dienas neatbild uz tālruņa zvaniem.

Vecāki norādīja meitas dzīvesvietu, kuru Rīgas policisti pārbaudīja. Dzīvesvietā likumsargi atrada jaunās meitenes līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Notikušā apstākļu noskaidrošanai policisti sāka kriminālprocesu.

Turpinot izmeklēšanu, policistiem radās pamatotas aizdomas, ka jaunās sievietes nonāvēšanā varētu būt vainojams viņas dzīvesbiedrs, kuru likumsargi sāka meklēt.

Līdz nākamās dienas vakaram policisti pārbaudīja vairākas jaunā vīrieša iespējamās atrašanās vietas vairākās Latvijas pilsētās. Meklēšanā iesaistījās arī bojāgājušās jaunietes tuvinieki, ievietojot informāciju sociālajos tīklos.

Kā novēroja portāls «Apollo», sociālo tīklu lietotāji aktīvi brīvdienās «padeva» informāciju tālāk. Sociālajos tīklos ievietotajā informācijā bija norādīts, ka meitene uzrakstīja, taču nepaguva nodot bakalaura darbu.

Izplatītajā paziņojumā bija teikts, ka policija atrada meiteni, uzlaužot dzīvokļa durvis.  Tikmēr viņas dzīvesbiedrs bija pazudis.

Sestdienas naktī joprojām turpinājās jaunieša meklēšana, taču viņš, saprotot, ka par izdarīto nāksies atbildēt likuma priekšā, pats ieradās policijas iecirknī un atzinās izdarītajā.

Jaunietis pastāstīja, ka liktenīgajā dienā bija lietojis alkoholiskos dzērienus. Viņš atzina, ka, ierodoties mājās, viņam izcēlās konflikts ar draudzeni un viņš meitenei vairākas reizes iesita. Pēc notikušā viņš pameta dzīvokli.

Jaunietim svētdien piemērots apcietinājums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu