Par Eirolīgas kārtas vērtīgāko spēlētāju kļuvis Fernandess

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas turnīra basketbolā otrā posma - «Top 16» sacensību - vienpadsmitās spēļu kārtas vērtīgāko basketbolistu sestdien nosaukts spānis Rūdijs Fernandess no Spānijas granda Madrides «Real».

Ceturtdien «Real» ar 93:79 izdevās pieveikt Krievijas lielklubu Maskavas CSKA, bet Fernandess šajā mačā 34 minūšu laikā iemeta 28 punktus, grozā raidot piecus no deviņiem divpunktu metieniem, četrus no septiņiem tālmetieniem un visus sešus soda metienus.

Tāpat spēlētāja rēķinā četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, četras pārtvertas bumbas, kas viņam deva 33 efektivitātes punktus.

Tikmēr kārtas otrais vērtīgākais spēlētājs ir CSKA amerikāņu uzbrucējs Sonijs Vīmss, kurš pret Madrides klubu guva 28 punktus, tiem pievienojot arī sešas rezultatīvas piespēles, piecas atlēkušās bumbas un četras izprovocētas piezīmes, kas ļāva iegūt 35 efektivitātes punktus.

Par trešo vērtīgāko kārtas spēlētāju kļuvis Dimitris Diamantidis no Grieķijas komandas Atēnu Panathinaikos», kurš uzvarā pār Turcijas klubu Stambulas «Fenerbahce Ulker» guva 15 punktus, veica sešas rezultatīvas piespēles, tika pie tikpat atlēkušajām bumbām, pārtvēra četras piespēles un 11 reizes izprovocēja pretiniekus uz noteikumu pārkāpumu, kas ļāva saņemt 31 efektivitātes punktu.

Savukārt labāko piecinieku ar aizvadītajā kārtā iekrātiem 26 efektivitātes punktiem noslēdz Turcijas komandas Stambulas «Galatasaray Liv Hospital» ganiešu izcelsmes Lielbritānijas basketbolists Pops Mensa-Bonsū un Ričards Hendrikss no Krievijas kluba Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ».

Mensa-Bonsū šīs nedēļas uzvarā pār Vācijas komandu Minhenes «Bayern» iekrāja 14 punktus, sešas atlēkušās bumbas un sešas izprovocētas piezīmes. Tikmēr Hendrikss panākumā pār latvieša Kaspara Vecvagara pārstāvēto Lietuvas čempionvienību Kauņas «Žalgiris» guva 15 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles un divreiz pārtvēra bumbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu