Par Eirolīgas nedēļas MVP kļuvis «Bayern» amerikāņu leģionārs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas turnīra Top16 posma desmitās spēļu kārtas vērtīgāko basketbolistu nosaukts amerikānis Malkolms Dileinijs no Vācijas kluba Minhenes «Bayern».

Ceturtdienas spēlē, kurā «Bayern» savā laukumā ar 85:83 uzvarēja Spānijas komandu Madrides «Real» un tika pie sava piektā panākuma šajā posmā, Dileinijs guva 20 punktus, atdeva sešas rezultatīvas piespēles, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un izprovocēja deviņus noteikumu pārkāpumus, kas viņam deva 24 efektivitātes koeficienta punktus.

Kārtas labāko efektivitātes koeficientu, kas ir arī otrais labākais šosezon, gan iekrāja vācietis Tibors Plaiss no Spānijas komandas Vitorijas «Laboral Kutxa», tomēr viņa klubs savā laukumā ar 65:83 zaudēja Itālijas vienībai Milānas «EA7 Emporio Armani». Vācietis šajā cīņā guva 30 punktus, izcīnīja 13 bumbas zem groziem, bloķēja divus metienus un izprovocēja desmit piezīmes, tiekot pie 43 efektivitātes koeficienta punktiem.

Pie 27 efektivitātes koeficienta punktiem tika Roberts Javtoks no savainotā Kaspara Vecvagara pārstāvētās Lietuvas čempionvienības Kauņas «Žalgiris», tomēr viņa klubs ar 67:77 izbraukumā piekāpās Izraēlas komandai Telavivas «Maccabi Electra». Lietuvietis iekrāja 12 punktus, deviņas atlēkušās bumbas, četrus bloķētus metienus un astoņas izprovocētas piezīmes.

Kārtas labāko spēlētāju pieciniekā ar 22 efektivitātes koeficienta punktiem ierindojās arī amerikāņi Deriks Brauns no Krievijas kluba Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ» un Braiens Danstons no Grieķijas komandas Pireju «Olympiacos».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu