Par izspiešanu aiztur veikala apsargu grupējumu; lūdz atsaukties cietušos (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Keith Allison, CC BY-SA 2.0

Bauskas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki sadarbībā ar Kriminālizmeklēšanas pārvaldes darbiniekiem par prettiesiski neatļauta labuma pieprasīšanu aizturējuši trīs personas. Aizturētās personas strādājušas par apsargiem vienā no veikaliem Bauskā, «Apollo» informēja policija.

Pagājušajā nedēļā Bauskas policijas iecirknī vērsās kāds iedzīvotājs ar iesniegumu, par to, ka apsardzes darbinieki pieprasa 200 eiro par to, lai tiktu atsaukts iesniegums policijā par alkohola pudeles zādzību.

Aizdomās par noziedzīgām darbībām policisti aizturējuši trīs 1987., 1969.un 1985.gadā dzimušus vīriešus. Vienai no aizdomās turētajām personām tiesa piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu, pārējām divām personām piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policija neizslēdz, ka šī noziedzīgā grupa ir veikusi šāda veida noziedzīgas darbības ilgākā laika posmā.

Šajā lietā uzsākts kriminālprocess par materiālu vērtību, mantiska vai citāda rakstura labumu prettiesisku pieņemšanu, ja tās izdarītas atkārtoti vai lielā apmērā vai tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Tas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem.

Policija lūdz atsaukties personas, kurām arī ir pieprasīta nauda vai kāds cits labums par to, lai netiktu iesniegts iesniegums policijā vai tiktu noslēgts izlīgums. Zvanīt policijai: 63902100, 63902102 vai vērsties policijas iecirknī.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu