Par kluba «Jelgava» galveno treneri apstiprināts Jānis Dreimanis (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Par Latvijs virslīgas futbola čempionāta komandas «Jelgava» galveno treneri ceturtdien apstiprināts kādreiz leģendārais Latvijas futbolists Jānis Dreimanis, bet par viņa asistentu kļuvis Sergejs Golubevs, vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Savā futbolista karjerā Dreimanis kā aizsargs un pussargs ir spēlējis gan LPSR, gan PSRS čempionātos tādās komandās kā Rīgas «Enerģija», «ASK Rīga», Liepājas «Zvejnieks», Rīgas «Daugava», Rīgas «Elektrons» un Rīgas «Alfa».

Trenera karjerā viņš ir bijis galvenais treneris tādos futbola klubos kā Rīgas «Alfa» (kopā ar šo klubu 1985. gadā iegūts LPSR čempionu tituls), Rīgas «Pārdaugava», Rīgas «Gemma», «Auda», «Olimps», kā arī par treneri ir strādājis JFC «Rīga» («Skonto» sākotnējā versija) un vadījis gan U-17, gan U-19, gan U-21 Latvijas izlases.

Tāpat Dreimanis bija Latvijas nacionālās izlases trenera palīgs laikā, kad valstsvienība izcīnīja piecasuzvaras pēc kārtas.

Tikmēr Golubevs UEFA A kategorijas trenera licenci iegūs 2013. gada februārī un turpinās 2010. gadā iesākto «Jelgavas» galvenā trenera asistenta pienākumu pildīšanu arī turpmāk.

Futbolista karjerā Golubevs ir spēlējis «Interskonto», «Universitāte», «Rīnūži», «Viola» un «Jelgava» vienībās, bet kā treneris strādājis tādos klubos kā «71. vsk.», FC «Romsay» (Anglija), «Spartaks» un «Jelgava».

Preses konference, kurā «Jelgavas» vadība un galvenais treneris atbildēs uz jautājumiem par kluba darbu, iestrādēm, cerībām, plāniem, koncepcijām no stratēģijām notiks Jelgavā, Zemgales olimpiskajā centrā 2013. gada 4. janvārī plkst.19.

Kā ziņots, decembra sākumā «Jelgavas» galvenā trenera amatu atstāja Dainis Kazakevičs, kurš apstiprināts par Latvijas Futbola federācijas (LFF) sporta direktoru. Kazakevičs līdz šim strādājis tikai «Jelgavas» komandā. 2009. gadā viņa vadībā vienība iekļuva virslīgas čempionātā un jau pirmajā sezonā spēcīgāko komandu vidū uzvarēja Latvijas kausa izcīņā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu