Par ko runāt randiņā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Sveiki! Man ir 16, man ļoti patīk viena meitene (14). Mēs iepazināmies nesen un bieži sarakstāmies internetā, es zinu, ka viņai es patīku. Tā kā esmu ļoti kautrīgs, nezinu, kā atklāt viņai savas jūtas. Pēdējā laikā sarakstoties mums vairs nav, par ko runāt... Un mēs sākam atsvešināties. Man gribās viņu kaut kur uzaicināt, bet nezinu, kā lai to izdara, jo bail, ka randiņā man nebūs ko teikt un nezināšu ko darīt. Man viņa ļoti patīk... Pls palīdziet. 

Sveiks! Varbūt tu tiešām esi kautrīgs, bet vērīguma tev netrūkst – tu esi pamanījis, ka meitenei patīc, nu, tad priecājies par to! Un neliec viņai pirmajai atklāt savas simpātijas. Tas, ka tev šķiet, ka nebūs, par ko runāt, arī ir saistīts ar tavu raksturu – tu it kā iepriekš iztēlojies visu notiekošo un uzreiz izvēlies sliktāko iespējamo scenāriju. Labāk rīkojies! Pārbaudīts pirmo randiņu variants cilvēkiem, kuri baidās, ka pietrūks sarunu tematu, ir kādu pasākumu, kino vai teātra apmeklējums. Tad vismaz viens temats jums būs garantēts – skatītā filma, izrāde vai pasākuma tēma. Un tad jau nemanot pāriesiet arī pie citām...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu