Par Lady Gagas puskailo uzstāšanos «The X Factor» saņemtas 260 sūdzības (51)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Par skandalozās dziedātājas Lady Gagas uzstāšanos britu talantu šovā «The X Factor» saņemtas 260 sūdzības. «The X Factor» sērijā, kas tika demonstrēta svētdien, Lady Gaga un fona dejotājas uzstājās miesaskrāsas apakšveļā.

Mediju regulators «Ofcom» saņēma 200 sūdzības, bet vēl 60 bija adresētas telekanālam ITV. Neapmierinātie skatītāji sūdzējās, ka Lady Gaga un viņas dejotājas esot bijušas pārāk trūcīgi ģērbtas raidījumam, kas demonstrēts pirms plkst.21, vēsta raidorganizācija BBC. «Mēs izskatīsim saņemtās sūdzības un tad nolemsim, vai sākt izmeklēšanu,» norādīja «Ofcom» pārstāvis.

Savukārt ITV aizstāvēja priekšnesumu. «Mēs neuzskatām, ka Lady Gaga uzstāšanās nebija piemērota «The X Factor» vērojošajām ģimenēm,» uzsvēra kanāla pārstāvis. «Šovā bieži uzstājas lielākās zvaigznes mūzikas pasaulē. Lady Gaga ir slavena ar savu ļoti individuālo uzstāšanās stilu.»

Neilgi pirms «The X Factor» sērijas dziedātāja laida klajā dziesmu «Venus» no sava jaunākā albuma «Artpop». Viņas jaunākais albums iznāks 11.novembrī. Lady Gaga uzstāšanās notika 27.oktobrī demonstrētajā «The X Factor» sērijā:

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu