Par Latvijas skanīgāko «Dziedošo ģimeni» kļūst Tihovsku ģimene (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

9.decembrī, kanāla LNT tiešraidē tika noskaidroti sirsnīgā projekta «Dziedošās ģimenes» uzvarētāji. Pēc skatītāju un žūrijas balsojuma divpadsmit nedēļu ilgušajā projektā uzvarēja Tihovsku ģimene no Ludzas, kura kļuva par Latvijas skanīgāko ģimeni un ieguva galveno balvu 5000 eiro. Godpilno otro vietu ieguva Baumaņu ģimene no Aizkraukles, bet trešajā vietā ierindojās Pavlovsku ģimene no Rēzeknes.

Fināla raidījums bija emocionāls un aizkustinošs, jo Dziedošās ģimenes bija īpaši gatavojušās, lai iepriecinātu skatītājus un paliktu ikviena atmiņā arī pēc projekta noslēguma. Fināla reizē katra ģimene izpildīja divas dziesmas – vienu vēl projektā nedzirdētu dziesmu, bet otru jau no esošā repertuāra. Koncerta noslēguma reizē raidījumā viesojās aktieris Artūrs Skrastiņš ar grupu Putnu balle. Savukārt projekta pavadošā mūziķu grupa In general sucas mc orķestris izpildīja dziesmu Umbrella un bija sagatavojusi pārsteidzošu šovu ar degošām klavierēm. Muzikālā konsultante Katrīna Tropa īpaši pārsteidza ar dziesmas Your song izpildījumu. Tāpat varēja redzēt un dzirdēt Dziedošās ģimenes, kuras šogad piedalījušās projektā, bet līdz finālam netika.

Pirmā uz skatuvi devās starptautiskā Baumaņu ģimene un izpildīja dziesmu Dvēselīte no filmas Spēle, kas savā ziņā ir drosmīga izvēle. Žūrija atzina, ka Baumaņu sagatavotais priekšnesums bija brīnišķīgs, no sākuma līdz beigām katra nianse bija pārdomāta, tāpēc novērtēja ar maksimālo punktu skaitu - 33. Tikpat punktu ģimene ieguva par lustīgo otras izpildīto dziesmu Pasaule, pasaulīt izpildījumu.

Otrās uzstājās starojošās Pavlovsku daiļavas, kuras ar mierīgu dziesmu Kafijas krūze uzrunāja skatītājus. Par tīro izpildījumu un priekšnesumu žūrija viņas novērtēja ar 32 punktiem. Otrajā reizē Pavlovskas tautastērpos kāpa uz skatuves un ar lepnumu izpildīja latgaliešu tautasdziesmu Rudzu molu as nūgoju, kuru papildināja ar lustīgu deju. Žūrija īpaši izcēla meiteņu balsis, starojošo prieku un kopības sajūtu, kas jūtama priekšnesuma laikā, par ko ieguva 32 punktus.

Trešā bija enerģiskā Tihovsku ģimene, kura izpildīja dziesmu Skaista mana brāļa sēta un sniedza tempermentīgu, muzikālu un drosmīgu priekšnesumu, par ko ieguva 32 punktus. Arī otrajā reizē ģimene ieguva tādu pašu punktu skaitu par Vilku dziesmas izpildījumu. Žūrija Tihovskiem novēlēja neatlaist un turpināt iesākto, pašiem radīt savas dziesmas un nest savu ģimenes vārdu plašāk pasaulē.

Par 2012.gada Latvijas skanīgāko ģimeni kļuva Tihovsku ģimene no Ludzas. «Milzīgs paldies vokālajām skolotājām, kuras kopā ar mums bija līdz galam šajā projektā. Mēs uzvarējām, jo mums bija lieliska komanda, kas palīdzēja visu paveikt,» uzzinot par uzvaru, sacīja Tihovsku ģimene. Otro vietu ieņēma Baumaņu ģimene no Aizkraukles, kura no LNT dāvanā saņēma 1000 Ls sadzīves tehnikas iegādei, bet trešo vietu ieguva Pavlovsku ģimene no Rēzeknes, kura saņēma 200 Ls vērtībā dāvanu karti no Maximas.

Dziedošo ģimeņu fināla raidījumu, kā arī visus iepriekšējos var noskatīties mājas lapā www.lnt.lv, bet bildes no katras svētdienas koncerta skatāmas LNT Facebook profilā LNT Oficiālā lapa.

Stipras ģimenes veido stipru Latviju!

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu