Par naudas izspiešanu aizturēts FK «Ventspils» direktors

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Aizdomās par dažādu noziedzīgu nodarījumu veikšanu aizturēts futbola kluba «Ventspils» direktors Sergejs Barkovskis.

Valsts policijas pārstāve Linda Neimane-Zobena portālam «Apollo» apstiprināja, ka aizturēts Barkovskis un vēl kāda persona.

Iepriekš Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldē jau sākts kriminālprocess.

Kriminālprocess sākts par izspiešanu, ja tā izdarīta atkārtoti vai ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, vai ja tā izdarīta, lietojot vardarbību, ieročus vai sprāgstošas vielas. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu no pieciem līdz 12 gadiem.

Izmeklēšanas ietvaros ceturtdien notikusi arī Barkovska aizturēšana. Šodien tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

Plašāka informācija netiek sniegta.

Barkovskis tiek turēts aizdomās par naudas izspiešanu, mantas bojāšanu un fizisku izrēķināšanos ar komandas futbolistiem, raksta «Ventas Balss».

Kā portālam «Apollo» pastāstīja Latvijas Futbola Federācijas preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis, federācijas vadība zina par notikušo, bet sīkākas informācijas nav.

«Varu tikai pateikt to, ka federācijas rīcībā ir tā pati informācija, kas policijai, proti - Barkovskis ir aizturēts. Zinām par šādu faktu.»

Izskanējusi neoficiāla informācija, ka Barkovskis fiziski izrēķinājies ar spēlētājiem. Hartmanis gan sacīja, ka neviens futbolists federācijā nav vērsies ar iesniegumu par šādu rīcību no kādas kluba amatpersonas.

Preses sekretārs norādīja, ka pirms kāda laika ar «Ventspils» futbola klubu ir notikušas sarunas, bet tās nav bijušas saistītas ar Barkovska aizturēšanu. «Toreiz sarunās noskaidrojām, ka divi «Ventspils» futbolisti – Vīts Rimkus un Deniss Kačanovs ir brīvie aģenti,» sacīja Hartmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu