Par NBA pirmās nedēļas labāko spēlētāju atzīts debitants Kārters-Viljamss (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmās nedēļas labāko spēlētāju Austrumu konferencē atzīts Filadelfijas «76ers» spēlētājs Maikls Kārters-Viljamss, kuram šī ir pirmā sezona pasaules spēcīgākajā līgā, savukārt Rietumu konferencē nedēļas labākā basketbolista gods ticis Minesotas «Timberwolves» uzbrucējam Kevinam Lavam.

Kārters-Viljamss aizvadītajā nedēļā palīdzēja «76ers» klubam tikt pie trim uzvarām trīs mačos, turklāt pārspēt tādus favorītus kā pēdējo divu gadu čempionvienību Maiami «Heat» un Čikāgas «Bulls».

Šobrīd tikai 22 gadus vecais aizsargs šajos trīs mačos vidēji spēlē guva 20,7 punktus, veica deviņas rezultatīvas piespēles un pārtvēra 4,3 bumbas.

Zīmīgi, ka Kārters-Viljamss kļuvis tikai par otro debitantu līgas vēsturē, kurš jau pirmajā nedēļā atzīts par labāko basketbolistu. Šāds gods tālajā 1992.gadā ticis tikai leģendārajam centram Šakilam O'Nīlam.

Tikmēr Rietumu konferences labākais spēlētājs Lavs palīdzēja Minesotas klubam arī tikt pie trim uzvarām trīs mačos, sekmēdams panākumus ar vidēji gūtiem 29,7 punktiem spēlē un 14,7 atlēkušām bumbām.

Lavs šobrīd ir NBA rezultatīvākais spēlētājs.

Tiesa, pirmdien «Timberwolves» piedzīvoja pirmo zaudējumu, sīvā cīņā ar 92:93 izbraukumā piekāpjoties Klīvlendas «Cavaliers» komandai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu