Par NHL nedēļas pirmo zvaigzni atzīts krievu vārtsargs (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmo zvaigzni atzīts Krievijas izlases vārtsargs Sergejs Bobrovskis, vēsta turnīra rīkotāji.

Iepriekšējā nedēļā Bobrovskis palīdzējā Kolumbusas «Blue Jackets» tikt pie diviem panākumiem trīs spēlēs. Katrā no šiem mačiem krievs vidēji ielaida 1,58 ripas un atvairīja 95% pretinieku metienu. Pateicoties Bobrovskim, «Blue Jackets» trīs mačos no maksimāli iespējamiem sešiem punktiem tika pie pieciem, Metropoles divīzijas kopvērtējumā pakāpjoties uz trešo vietu.

Šosezon 25 gadus vecais Novokuzņeckā dzimušais Bobrovskis 46 spēlēs ticis pie 26 uzvarām, vidēji spēlē ielaižot 2,46 vārtus un tiekot galā ar 92% sāncenšu raidījumiem.

Tikmēr nedēļas otrās zvaigznes gods ticis Ņujorkas «Islanders» uzbrucējam Kailam Okpouzo, kurš trīs spēlēs guva vienus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

Šosezon 25 gadus vecais uzbrucējs 68 spēlēs guvis 27 vārtus un atdevis 42 rezultatīvas piespēles, kas ir viņa karjeras labākie rādītāji.

Savukārt par nedēļas trešo zvaigzni kļuvis Sanhosē «Sharks» somu vārtsargs Anti Niemi, kurš guva trīs uzvaras trīs mačos, vidēji spēlē ielaižot 1,67 ripas un atvairot 95% metienu.

Šosezon 30 gadus vecais soms 54 spēlēs izcīnījis 34 uzvaras. Vidēji mačā Niemi ielaidis vidēji 2,33 vārtus un atvairījis 91,5% pretinieku metienu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu