Par personas nelikumīgu pārvietošanu pāri robežai aiztur Latvijas pilsoni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Naktī uz trešdienu robežsargi uz ceļa Goliševa – Degļeva aptuveni puskilometra attālumā no valsts robežas par nelikumīgu robežas šķērsošanas aizturēja divus cilvēkus.

Kā portālu «Apollo» informēja Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Administratīvās pārvaldes Koordinācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā inspektore Kristīne Pētersone, robežsargi aizturēja 30 līdz 40 gadus vecu vīrieti, kurš uzdevās par Bulgārijas pilsoni.

Vīrietis robežsargiem uzrādījis arī viltotu Bulgārijas identifikācijas karti un vadītāja apliecību.

Pārmeklējot personu, pie tās tika atrasta gāzes pistole, kā arī viltota Čehijas identifikācijas karte un vadītāja apliecība.

Dažus kilometrus tālāk, pie Svetlicu novērošanas torņa, robežsargi aizturēja 1962.gadā dzimušo Latvijas pilsoni ar melnas krāsas «Volkswagen Golf», kurš organizēja personas nelikumīgu pārvietošanu pāri Latvijas – Krievijas valsts robežai, arī Krievijas kolēģi savas valsts teritorijā aizturēja divus Krievijas pilsoņus, kuri bija iesaistīti nelikumīgajā nodarbē.

Pret personām uzsākti kriminālprocesi.

Abi likumpārkāpēji ievietoti Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa Īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu