Par Rudņeva komandas biedru varētu kļūt «Liverpool» uzbrucējs Kujts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas komandas «Liverpool FC» uzbrucējs Dirks Kujts varētu pārcelties uz Artjoma Rudņeva pārstāvēto Vācijas bundeslīgas klubu «Hamburger SV», apstiprinājis Nīderlandes futbolists.

Lai arī 31 gadu veco Kujtu ar «Liverpool» saista līgums līdz 2013. gadam, viņš pašlaik vēl nav izlēmis, vai paliks komandā līdz sava līguma beigām. Uzbrucējs pašlaik gaida, kas kļūs par nākamo «Liverpool» galveno treneri, bet pēc tam izlems par savu nākotni.

Kujts apstiprinājis, ka «Hamburger SV» izrāda interesi par viņa pakalpojumiem, piebilstot, ka šāda kluba atzinība dara viņu lepnu.

«Jūtos lepns, ka esmu Hamburgas kluba redzeslokā, tomēr man ir dažādi turpmākās karjeras attīstības varianti,» izteicies Kujts, kuram labas atsauksmes par komandu snieguši viņa izlases biedri Rafaels van der Vārts, Naidžels de Jongs un Joriss Matijsens.

«Viņi visi ir izbaudījuši Hamburgas komandā pavadīto laiku. Esmu dzirdējis, cik ļoti viņi mīl pilsētu un klubu,» piebilda Kujts.

Kujts «Liverpool» komandā spēlē kopš 2006. gada. Šajā laikā viņš piedalījies 276 spēlēs un guvis 71 vārtus. Tikmēr Nīderlandes izlasē uzbrucējs ir aizvadījis 85 mačus un guvis 24 vārtus.

Kā zināms, Rudņevs aizpagājušajā nedēļā oficiāli noslēdza četru gadu līgumu ar «Hamburger SV», līdz ar to 24 gadus vecais Rudņevs kļūs par vēsturē pirmo Latvijas futbolistu bundeslīgas čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu