Par sakosto meitenīti, <i>spamu</i> un sirdsapziņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Tu esi reģistrējies «Draugiem.lv»? Tad jau noteikti šodien ne reizi vien esi saņēmis ziņu par meitenīti, kuru sakodis suns un kurai steidzīgi vajadzīgas asinis.

Zvanījām uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu, un tur mums teica, ka viņi neko nezina par meitenīti, kura būtu nonākusi tik smagā situācijā, bet priecājās, ka sabiedrība ir atsaucīga un neesmu pirmā, kas par šo gadījumu interesējas.

rakstu, datētu ar 2008.&nbsp;gada 3.&nbsp;janvāri,

Lai apkārtraksts ar noslēguma teikumu «sirdsapziņa neatļauj nepārsūtīt» ļauj tavai sirdsapziņai būt mierīgai. Kāds spama izsūtītājs tikai pajokojās.

Portāla «Draugiem.lv» radošā direktora Guntara Meluškāna komentārs: «Tas ir stulbs un nekrietns joks. Varbūt nākamreiz, kad kādam patiešām būs vajadzīga palīdzība, viņš to nesaņems, jo cilvēki nenoticēs, ka nelaime nav izdomāta vai paķerta no kāda senas ziņas arhīva. Nenovēlu neko ļaunu cilvēkiem, kas šo un līdzīgas vēstules izsūta, bet gribētos, lai viņi kādreiz saprot, ka šī nav jauka rotaļa, un tā vairs nedara.»

Šo vēstuli «Draugiem.lv» vairs nevar nosūtīt, tā ir bloķēta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu