Par sievietes slepenajiem punktiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/REUTERS

Lielākā daļa vīriešu prelūdijas laikā atceras tikai divas galvenās erogēnās zonas — klitoru un maksti. Nav divu domu, šis apgabals patiešām ir karsts — aptuveni 60 procentiem sieviešu galvenā erogēnā zona ir klitors, 40 procentiem — maksts.

Taču dāmām ir arī citi slepenie punkti, turklāt... klejojoši. Katrai sievietei ir savas slepenās vietas, raksta newsru.com.

Mugura

Kā apgalvo speciālisti, migrējošie punkti bieži vien slēpjas uz muguras. Viena no jutīgākajām vietām ir astes kaula rajonā (šo vietu sauc par kaisles trīsstūri). Tiek uzskatīts, ka muguras apakšdaļas stimulācija atbrīvo sievietes seksuālo enerģiju. Vēl viena vieta, kas burtiski nosēta ar erogēniem punktiem, ir starp lāpstiņām. Ja partneris tiem maigi pārbrauks ar pirkstiem vai mēli, tā vien gribas ieņurrāties aiz labsajūtas (ne velti šo zonu dēvē par kaķu vietu).

Gūžas

Jāteic, ka lielākā daļa sieviešu, kailas būdamas, pat ļoti mierīgi uztver gūžu glāstīšanu (tiesa, vienīgais izņēmums — anusa apvidus, tas ir ļoti jutīgs pret stimulāciju). Taču, lai cik arī dīvaini, līdzko vīrietis pieskaras sievietes gūžām, kad tās pārklātas ar audumu, viņai uzreiz rodas spēcīga seksuāla dziņa.

Kājas

Reti kura sieviete nereaģē uz gurnu iekšpuses stimulāciju. Ja tieši šeit slēpjas jūsu klejojošā erogēnā zona, uzskatiet, ka jums ir ļoti paveicies. Gadās, ka sievietes klejojošā erogēnā zona ir apmaldījusies kaut kur ap ceļgalu. Šajā gadījumā dzimumakta laikā to ieteicams viegli saspiest ar rokām. Potītes, pēdas un pirksti (tāpat kā āda starp pirkstiem) ir ļoti atsaucīgi uz vīriešu glāstiem. Vēl vairāk — pēc seksologu vērtējuma, aptuveni viens procents sieviešu ir spējīgas sasniegt orgasmu no pēdu glāstīšanas vien.

Rokas

Karstie punkti nereti slēpjas rokas iekšpusē vai uz plaukstas. Migrējošais punkts var būt arī delnas virspusē vai apakšdelmā. Ātrās reakcijas dēļ šo apvidu pat dēvē par mīlas nervu. Taču uz stipru spiešanu, kniebieniem vai līdzīgām izdarībām mīlas nervs atsaucas nelabprāt. Tas ir tāds maigs... Lai gan, protams, viss ir ļoti individuāli. Kāda sieviete patiešām ir sajūsmā pavisam nemanāmu pieskārienu dēļ (tas attiecas ne tikai uz mīlas nervu, bet arī citām erogēnām zonām), bet citai, tieši otrādi, vajadzīgas dienvidnieciskas kaislības.

Kā zaudēt galvu

Vēl viena ļoti svarīga sievietes erogēnā zona ir smadzenes. Par klejojošu to, protams, nenosaukt — par to pastāvīgākas nav. Un jāatzīst, ka pati svarīgākā: kamēr smadzenēs nereaģē receptori, kas atbildīgi par uzbudināšanos, diez vai partnerim izdosies iekustināt dāmu. Ne velti ir teiciens, ka sievietes seksualitāte sākas ar galvu, bet vīrieša — zemāk par jostasvietu. Parupji, taču pareizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu