Par vairāku automašīnu apzagšanu, policija aiztur iespējamos zagļus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/LETA

Otrdien, agrā rīta stundā, Ķengaraga policijas darbinieki, aizdomās par zādzībām no automašīnām, aizturēja divus iespējamos zagļus. Pie abiem tika atrasta soma, kurā atradās divas auto magnetolas.

Kā informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē, vēlāk tika noskaidrots, ka viņi varētu būt vainojami vairāk nekā divās zādzībās no automašīnām.

Likumsargi informē, ka 21.maijā ap plkst.5 no rīta, Rīgā, Kārsavas ielā, Ķengaraga policijas darbinieki aizturēja divas aizdomīgas personas.

Divi vīrieši, agrā rīta stundā ar somu rokās gāja pa Kārsavas ielu, kur, pamanot policistus, kļuva satraukti un nometa somu zemē. Policistiem šie vīrieši likās aizdomīgi, tādēļ viņus nolēma pārbaudīt. Abi vīrieši tika aizturēti, kā arī tika pārbaudīta soma, no kuras viņi, pamanot policistus, centās atbrīvoties. Tajā atradās divas auto magnetolas.

Abi vīrieši tika nogādāti policijas iecirknī.

Aizturētie ir 1982.gadā un 1984.gadā dzimuši vīrieši, kuri iepriekš jau tiesāti. Viens no aizturētajiem tikai nesen iznācis no cietuma, kur bija nonācis par pastrādātajām zādzībām no automašīnām. Šobrīd aizturētie atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Vēlāk tika noskaidrots, ka šie paši aizturētie varētu būt vainojami Teikas iecirkņa teritorijā izdarītajās divās zādzībās. Kā arī policistiem ir aizdomas, ka viņi varētu būt veikuši vēl citas zādzības, šī informācija tiek pārbaudīta.

Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un šobrīd turpinās izmeklēšana.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu