Par «VEF Rīga» sporta un attīstības direktoru kļuvis Klintsons (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien par Latvijas čempionvienības basketbolā «VEF Rīga» sporta un attīstības direktoru kļuvis uzņēmējs Visvaldis Klintsons, portālu «Apollo» informēja kluba direktore Laila Spaliņa. 

Klintsona pienākumos ietilps līdzdalība «VEF Rīga» biznesa, basketbola operāciju un saimniecisko jautājumu risināšanā.

Klintsonam ir liela pieredze basketbolā gan vīriešu valstsvienības direktora, gan Rīgas ASK ģenerāldirektora amatos, un šīs zināšanas tādam klubam kā «VEF Rīga», kas nemitīgi pilnveidojas un attīstās, un par galveno ilgtermiņa mērķi ir izvirzījis iekļūšanu Eirolīgā, būs noderīgas klubam kā profesionālas un Eiropā konkurētspējīgas organizācijas sekmīgā izaugsmē.

«Esmu apņēmības pilns dot savu ieguldījumu Latvijas čempionvienības, tādējādi arī visa Latvijas basketbola attīstībā un palīdzēt «VEF Rīgai» izcīnīt pēc iespējas vairāk panākumu. Basketbols vienmēr ir bijis mans sporta veids un īpaši tagad, kamēr aug mani divi dēli, vēlos būt tuvu sportam, lai rādītu arī viņiem šo labo piemēru,» saka Klintsons.

«Klubam arvien paplašinoties, darāmo darbu apjoms ik brīdi pieaug, parādās arvien jauni izaicinājumi un iespējas, kas mums ir jāprot izmantot. Taču bez pienācīga cilvēku resursa tas kvalitatīvi nav iespējams. Esam gandarīti par Visvalža pievienošanos čempionvienībai. Viņa zināšanas būs ļoti noderīgas «VEF Rīga» turpmākajā attīstībā,» norāda «VEF Rīga» padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu