Par «Zeņit» galveno treneri kļuvis pazīstamais Villašs-Boašs (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Krievijas futbola kluba Sanktpēterburgas «Zeņit» galveno treneri otrdien apstiprināts daudzsološais portugāļu speciālists Andrē Villašs-Boašs.

Klubs pavēstījis, ka oficiāli līgums ar speciālistu tikšot noslēgts 20.martā. Līgums paredz, ka Villašs-Boašs kā «Zeņit» galvenais treneris strādās divas sezonas.

Kā zināms, pirms nedēļas «Zeņit» no amata atbrīvoja itāli Lučiano Spaleti, kurš pie vienības stūres bija kopš 2009.gada.

Villašs-Boašs decembra vidū tika atbrīvots no amata Anglijas premjerlīgas klubā Totenhemas «Hotspur».

Villašs-Boašs ar «Hotspur» komandu sāka strādāt 2012.gada vasarā, pērnajā sezonā ar komandu premjerlīgas čempionātā ieņemot piekto vietu. Pirms tam Villašs-Boašs bija iekārotākais Eiropas treneris, jo bija palīdzējis savas dzimtenes komandai «Porto» uzvarēt UEFA Eiropas līgā. Portugālis izlēma pāriet uz Anglijas komandu Londonas «Chelsea», tomēr martā tika atlaists no amata.

«Zeņit» Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā ar 41 punktu 21 spēlē ieņem otro vietu, par trim punktiem atpaliekot no Maskavas «Lokomotiv». Pēdējo 11 maču laikā komanda tikusi tikai pie vienas uzvaras.

Jau trešdien «Zeņit» klubu gaida pārbaudījums UEFA čempionu līgā, kura tā atbildes spēlē izbraukumā tiksies ar Vācijas klubu Dortmundes «Borussia». Pirmajā mačā Sanktpēterburgā pārāki ar 4:2 bija Vācijas vienības futbolisti.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu