Parādu dēļ apdraudēta trīs izlašu dalība PČ florbolā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Parādu dēļ apdraudēta Vācijas, Slovākijas un Krievijas dalība šogad gaidāmajā pasaules florbola čempionātā, vēsta portāls «Florbolazinas.lv».

Šobrīd Vācija Starptautiskajai Florbola federācijai (IFF) ir parādā 28 617 eiro, bet Slovākija - 26 990. Tikmēr Krievijai šis skaitlis ir par dažiem tūkstošiem mazāks - 19 330 eiro.

IFF prezidents Tomass Ēriksons jau izteicies - ja šīs valstis līdz 1. oktobrim nespēs nokārtot savas finanšu saistības, tām varētu tikt liegta iespēja piedalīties pasaules čempionātā.

Ja kādai valstsvienībai nāksies palikt bez dalības pasaules čempionātā, nākamās izlases, kas var ieņemt brīvās vietas, ir Polija un Itālija.

Tikmēr Latvijas parāds IFF sasniedz 4200 eiro.

Zīmīgi, ka Latvijas valstsvienība decembrī gaidāmajā pasaules čempionātā ielozēta vienā apakšgrupā tieši ar Vāciju. Bez Vācijas latviešiem apakšgrupu turnīrā vajadzēs tikties arī ar Somijas un Zviedrijas valstsvienībām.

Pasaules čempionāts notiks no 5. līdz 14. decembrim Gēteborgā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu