Parakstīs līgumu par Liepājas lidostas rekonstrukciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

SIA «Aviasabiedrība «Liepāja»» Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta «Liepājas starptautiskās lidostas attīstība» ietvaros ir veikusi iepirkumu «Tehniskā projekta izstrāde un autoruzraudzība objektam «Liepājas starptautiskās lidostas rekonstrukcija»», portālu «Apollo» informēja Liepājas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zane Ģirne.

Šā gada 5.jūnijā ir pieņemts lēmums piešķirt līguma slēgšanas tiesības piegādātāju apvienībai AS «Ceļuprojekts» un UAB «Kelprojektas» par kopējo līgumcenu LVL 78 000 bez PVN.

Līguma svinīgā parakstīšana starp SIA «Aviasabiedrība «Liepāja»» un apvienību AS «Ceļuprojekts» un UAB «Kelprojektas» notiks šā gada  26.jūnijā.

Saskaņā ar Liepājas pilsētas vīziju pilsētai kā starptautiskam loģistikas centram ir jābūt ērti sasniedzamai, ko vienlaicīgi ar vairākiem citiem transporta veidiem nodrošina arī aviosatiksme.

Projekta mērķis ir veicināt Liepājas starptautiskās lidostas infrastruktūras attīstību, lai nodrošinātu ilgtspējīgu gaisa satiksmi un radītu priekšnoteikumus regulāru iekšzemes un starptautisko lidojumu uzsākšanai. Projekta ietvaros tiks veiktas šādas investīciju aktivitātes:

1. Skrejceļa seguma atjaunošana un lidjoslas nostiprināšana;
 
2. Manevrēšanas ceļa seguma atjaunošana un paplašināšana;
 
3. Perona un gaisa kuģu stāvvietu atjaunošana;
 
4. Lidlauka drenāžas sistēmas atjaunošana;
 
5 Lidlauka apgaismojuma sistēmas iegāde un uzstādīšana.
 
6. Lidostas žoga rekonstrukcija.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu