Pārdošanā - «Arsenāla» abonementi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No otrdienas, 23.augusta, «Kino Citadele» kasēs iespējams iegādāties abonementus uz kino festivālu «Arsenāls», kas no 10. līdz 18.septembrim norisināsies Rīgas kinoteātros «Kino Citadele» un «K Suns».

Starptautiskajā kino festivālā «Arsenāls» sagaidāmas vairākas spilgtas pasaules un Latvijas pirmizrādes, Eiropas un pasaules kino festivālos godalgotas filmas un īpašas, tieši šim festivālam veidotas programmas.

Starptautiskais un Baltijas filmu konkurss, Vakara filmas, Panorāma, fokusa programma - Dienvidaustrumāzijas kino, filmas no Flandrijas un Nīderlandes, Krievijas un NVS valstu programma, mūzikas filmas, kino 3 dimensijās - «Arsenāls» piesaka īstu kino maratonu vairāk nekā nedēļas garumā. Festivāla norises laikā būs arī tikšanās ar filmu autoriem un īpašajiem viesiem, turklāt ikvienam interesentam tiks dota iespēja ielūkoties kino pasaules aizkulisēs - «Arsenāla» rīkotajos semināros un lekcijās.

Abonements 5 filmām maksā 12 latus, savukārt 10 «Arsenāla» filmas iespējams noskatīties par 20 latiem. «Kino Citadele» kasēs abonementus būs iespējams apmanīt pret biļetēm uz jebkuru no «Kino Citadele» demonstrētajiem «Arsenāla» filmu seansiem gan rīta agrumā, gan vēlās vakara stundās. 5 filmu abonements var tikt izmantots, lai 1 cilvēks aizietu uz 5 filmām, gan arī 5 cilvēki - uz vienu filmu. Attiecīgi 10 filmu abonements vienam cilvēkam ļauj noskatīties 10 filmas vai uz vienu doties 10 festivāla apmeklētājiem.

Festivāla rīkotāji aicina iegādāties abonementus savlaicīgi, lai nodrošinātu sev lielisku septembra kino baudījumu nedēļas garumā. Pavisam drīz pārdošanā nonāks arī biļetes uz Starptautiskā kino festivāla «Arsenāls» filmu seansiem, bet abonements, protams, ļaus baudīt kino par zemāku cenu.

Kino notiek «Arsenālā"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu