Pārdošanā nonācis pasaulē vērtīgākais interneta domēns «sex.com»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pārdošanā nonācis pasaulē vērtīgākais interneta domēns «sex.com», paziņoja pārdošanas darījuma administrators Vācijas kompānija «Sedo».

Iespējamā darījuma summa netiek izpausta, bet 2006.gadā par iespēju izmantot šo interneta adresi ASV kompānija «Escom» samaksāja 12 miljonus ASV dolāru (6,9 miljonus latu).

«Tāda kalibra interneta adrese pārdošanā parādās ļoti reti. «Sex.com» pārdošana jaunajam īpašniekam piedāvā unikālu iespēju kļūt par tirgus līderi,» paziņoja «Sedo», kas rīkoja domēna pārdošanu.

«Sedo «ir viena no pasaulē lielākajām interneta domēnu tirdzniecības platformām.

Pret domēna līdzšinējo īpašnieku «Escom» ASV tiesā uzsākta maksātnespējas procedūra, liekot kompānijai pārdot vērtīgo adresi, lai varētu nomaksāt parādus.

Starp iepriekš pārdotajiem pasaulē vērtīgākajiem domēniem ir «vodka.com», kas pārdots par trim miljoniem ASV dolāru (1,73 miljoniem latu), «kredit.de» - par 1,1 miljonu ASV dolāru (632 500 latu) un «poker.org» - par vienu miljonu dolāru (575 000 latu), liecina «Sedo» dati.

«Šādu domēnu īpašniekiem ir tiešas priekšrocības konkurencē. Apmeklētāji šajās vietnēs nonāk uzreiz, vienkārši ievadot meklētājā attiecīgo vārdu,» skaidro «Sedo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu