Pārdzēries vīrietis ar stieni dauza auto jumtu un uzbrūk policistam (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Policisti Rīgā vēlā trešdienas vakarā aizturējuši vīrieti, kurš ar metāla stieni sadauzīja kādas automašīnas jumtu, bet pēc tam mēģināja piekaut policistu, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas reģiona policijas pārvaldē.

Ap pulksten 23.30 Rīgas Teikas policijas iecirknī saņemts paziņojums, ka Brīvības gatvē pie kādas mājas ir sabojāta automašīna - ar metāla stieni, kura galā bija betona gabals, sabojāts kādas automašīnas jumts.

Patruļdienesta ekipāža nekavējoties izbrauca uz notikuma vietu, kur pamanīja kādu aizdomīgu vīrieti. Vīrietis, pamanot policijas darbiniekus, metās bēgt.

Aizdomās turamais bēgot ieskrēja mājas kāpņutelpā, taču arī policists paspēja ieskriet pirms aizvērās durvis. Vīrietis, saprotot, ka vairs nav kur bēgt, centās uzbrukt policistam, taču nesekmīgi, jo policists, izmantojot speciālos cīņas paņēmienus, vīrieti aizturēja.

Aizturētais ir kāds 1963.gadā dzimis vīrietis, kurš aizturēšanas brīdī bija stiprā alkohola reibumā – viņa organismā tika konstatētas vairāk nekā trīs promiles.

Vīrietis agrāk jau nonācis policijas redzeslokā un tiesāts.

Par notikušo uzsākti divi kriminālprocesi - par tīšu mantas bojāšanu, kā arī par pretošanos un uzbrukumu policijas darbiniekam.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu