«Parex banka» atbalsta Rīgas ASK atjaunošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Parex banka» atbalsta «kvalitatīva sanācijas plāna izstrādi», kas veicinātu basketbola kluba Rīgas ASK maksātspēju, aģentūrai LETA pastāstīja bankas Korporatīvo komunikāciju un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas pienākumu izpildītāja Inga Saleniece.

«Parex banka» ir ieinteresēta Rīgas ASK atjaunošanā, lai varētu atgūt tur ieguldītos līdzekļus.

Jau ziņots, ka pēc biedrības Rīgas ASK maksātnespējas pasludināšanas ir sākts darbs pie sanācijas plāna un basketbola kluba darbības atjaunošanas.

Biedrības maksātnespējas administratore Zinta Zālīte-Rukmane ir saņēmusi risinājumu priekšlikumus, kurus iesniedza iniciatīvas grupa, kuras dalībniekiem esot pieredze gan uzņēmējdarbībā un mārketingā, gan basketbola klubu menedžmentā.

nosūtījis pieteikumu Latvijas Basketbola savienībai (LBS) par dalību Latvijas Basketbola līgā (LBL)

Lai rastu risinājumus Rīgas ASK kluba darbības atjaunošanai, vēl esot nepieciešama virkne pasākumu, kuru īstenošana šobrīd esot sākta.

iniciatīvas grupa ir sākusi sarunas ar Rīgas ASK līdzšinējiem spēlētājiem par parādsaistību kārtošanas risinājumiem un turpmākām sadarbības iespējām

Tuvākajā laikā tiks uzrunāti arī citi biedrības kreditori, dibinātāji un biedri, tostarp Rīgas domes jaunā vadība un Nacionālie bruņotie spēki (NBS). Ir panākta vienošanās arī ar «Arēna Rīga» par iespējamu komandas mājas spēļu norisi un cita veida atbalstu, kā arī uzsāktas sarunas ar potenciālajiem sponsoriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu