Parisa Hiltone: Es ar seksa video nenopelnīju ne centa (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viesnīcu mantiniece Parisa Hiltone apgalvo, ka ar savu seksa video neesot nopelnījusi ne centa, kaut arī viņas bijušajam partnerim Rikam Salomonam tas nesis miljoniem dolāru. Hiltone bija tikai 21 gadu veca, kad Salomons pēc attiecību beigām nopludināja kopīgi uzņemto seksa video.

Vēlāk pornofilmu studija «Red Light District» izdeva ierakstu DVD formātā. Filmas nosaukums bija «1 Night in Paris». Taču Hiltone apgalvo, ka viņa neesot saņēmusi neko no filmas ieņēmumiem. «Es nenopelnīju ne centa, nevienu pašu,» viņa pirmdien sacīja. «Es pelnu naudu ar labām lietām. Ar smaržām nopelnu pietiekami, man nevajag par to uztraukties.»

Tikmēr Hiltone turpina tiesvedību ar slovēņu mājaslapu «ParisHiltonPornVideos.com», kas bez atļaujas tirgo viņas seksa video. «Man nepatīk, ja citi cilvēki cenšas nopelnīt ar manu vārdu, it īpaši jau tik pretīgā veidā,» viņa uzsvēra. Turpretī Salomons ar video nopelnījis aptuveni desmit miljonus ASV dolāru (5,2 miljonus latu), liecina Ieņēmumu dienestam iesniegtie dati.

2011.gadā Hiltone intervijā ar televīzijas personību Pīrsu Morganu atzina, ka viņa ļoti nožēlojot bēdīgi slavenā seksa video uzņemšanu. Viņa to nodēvēja par «visapkaunojošāko, pazemojošāko lietu, kas manā dzīvē jebkad notikusi».

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu