Parizē un Saters pievienojas Minesotas «Wild»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NHL klubs Minesotas «Wild» trešdien noslēdza iespaidīgus līgumus ar uzbrucēju ZAku Parizē un aizsargu Raienu Sateru, vēsta vairāki Ziemeļamerikas masu mediji.

Parizē un Saters bija skaļākie vārdi šīs starpsezonas brīvo aģentu tirgū. «Wild» komanda ar abiem hokejistiem parakstīja identiskus līgumus - uz 13 gadiem par kopējo summu 98 miljoni ASV dolāru (54,6 miljoni latu).

Tiek ziņots, ka Parizē un Saters vienas sezonas laikā katrs saņems pa 7,54 miljoniem dolāru (4,20 miljoniem latu).

Līdz šim visu savu līdzšinējo karjeru 27 gadus vecais Parizē bija aizvadījis Ņūdžersijas «Devils» komandā. Aizvadītajā sezonā viņš piedalījās visās 82 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 31 vārtus un izdarīja 38 rezultatīvas piespēles, bet 24 Stenlija kausa izcīņas mačos Parizē kontā bija astoņi precīzi metieni un septiņas piespēles.

Tikmēr 27 gadus vecais Saters līdz šim pārstāvēja tikai Nešvilas «Predators» komandu. Aizvadītajā sezonā aizsargs 79 regulārā čempionāta spēlēs guva septiņus vārtus un izdarīja 39 rezultatīvas piespēles, bet desmit Stenlija kausa spēlēs viņš izcēlās ar vieniem vārtiem un trim piespēlēm. Saters kopā ar «Predators» komandas kapteini Šeju Vēberu veidoja vienu no labākajiem aizsardzības pāriem līgā.

«Wild» komanda aizvadītajā sezonā ieņēma 12. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un neiekļuva Stenlija kausa izcīņā.

Kopš pievienošanās NHL «Wild» komanda Stenlija kausā spēlējusi trīs reizes, labāko rezultātu sasniedzot 2003. gadā, kad konferences finālsērijā ar 0-4 zaudēja Anaheimas «Mighty Ducks» komandai (tagad - Anaheimas «Ducks»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu