Pārsteidzoši, kā sāls ietekmē seksuālo dzīvi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Dzimumdziņa atkarīga no patērētā sāls daudzuma.

Vācu zinātnieki pierādījuši, ka uzturā lietotā pārtika ietekmē kā auguma aprises, tā veselības stāvokli un libido. Par afrodiziakiem šinī gadījumā nerunā. Aptaujājot 790 sievietes 25 līdz 35 gadu vecumam, tika secināts, ka sāļa pārtika pozitīvi ietekmē sieviešu seksuālo iekāri. Tās daiļā dzimuma pārstāves, kas mīl našķoties ar sāļumiņiem, apēdot līdz 30 g sāls, mīlējās no divām līdz piecām reizēm nedēļā. Tās, kas ierobežo sāls patēriņu ļaujas seksam divas līdz piecas reizes... mēnesī.

Kā tad nātrija hlorīds (sāls) ietekmē libido? Zinātnieki apgalvo, ka sāls veicina testosterona izdalīšanos. Jāatzīmē, ka 30 g sāls rada lielu slodzi nierēm, gremošanas orgāniem un asinsritei. Liekais sāls organismā aiztur šķidrumu un paaugstina asinsspiedienu.

Hipertonijas slimnieki nekādā gadījumā nedrīkst aizrauties ar pastiprinātu sāls lietošanu. Iznākums var būt letāls. Par ideālo sāls daudzumu diennaktī var uzskatīt nepilnu tējkaroti.

Dietologi jau labu laiku ir pierādījuši, ka sāls ir jebkurā gatavā pārtikas izstrādājumā – cīsiņos, desās, picas gabalā, hamburgerā, čipšos, krekeros, utt.

Nekaitīgākie sieviešu libido celšanas paņēmieni būtu ikdienas pastaigas svaigā gaisā, miegs ne mazāk par astoņām stundām diennaktī, romantisku komēdiju skatīšanās un pārtika ar lielu B vitamīna daudzumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu