Pārsteigums bezpajumtniekiem - patversmi pārvērš par smalku restorānu (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Dīvainu 1.aprīļa joku izspēlējis komiķis Gregs Bensons, pārsteidzot Kalifornijas bezpajumtniekus.

Gregs Bensons1.aprīlī Kalifornijas bezpajumtnieku patversmi pārvērta par pieczvaigžņu restorānu, pārsteidzot 50 pilsētas bezpajumtniekus.

Gregs Bensons saka, ka dažiem cilvēkiem ir smagi jācīnās, lai iegūtu ko ēdamu, tāpēc viņš vēlējies sagādāt pārsteigumu cilvēkiem, kuriem nav māju.

Patversmes vienkāršais iekārtojums tika izmainīts, sagatavoti izsmalcināti ēdieni, uzaicināti viesmīļi un orķestris, cilvēki bija pārsteigti. Kāds bezpajumtnieks jokoja, ka būtu uzvilcis uzvalku, ja būtu zinājis par šādu pasākumu.

Cilvēki, kuri palikuši bez mājām, video stāsta, ka viņi arī ir cilvēki, kaut viņu dzīve nav viegla, un katram ir savs stāsts, kāpēc palicis bez pajumtes.

Atvadoties katrs bezpajumtnieks saņēma dāvanu - pirmās nepieciešamības higiēnas un kosmētikas preces, bet patversmei Gregs Bensons uzdāvināja piecus tūkstošus dolāru.

Kāda patversmes apmeklētāja atvadoties teica, ka viņa katru dienu steiku neēdot, un šādas pusdienas bijušas pārsteigums. Daži cilvēki teica, ka pirmo reizi ir izbaudījuši šādus apstākļus un maltīti un, ka katrs cilvēks ir pelnījis nedaudz cieņas.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu