Pasaules čempions snukerā O'Salivans pārtrauc profesionāļa karjeru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šī gada pasaules čempions snukerā un viens no šī sporta veida populārākajiem sportistiem Ronijs O'Salivans vismaz uz laiku pārtraucis savu profesionāļa karjeru, atsakoties parakstīt jaunu Pasaules tūres kontraktu.

Jau pēc pagājušajā mēnesī notikušā pasaules čempionāta, kurā O'Salivans izcīnīja savu ceturto titulu, viņš atzina, ka nepieciešami «četri, pieci vai pat seši mēneši, lai novērtētu situāciju».

O'Salivans būtu saņēmis lielāko līguma summu sporta veidā, tomēr tāpat viņš nav apmierināts ar Pasaules snūkera organizācijas piedāvātajiem līguma nosacījumiem un atteicies to parakstīt. 

«Neesmu parakstījis līgumu, jo jūtu, ka tas ir pārāk apgrūtinošs un esmu tajā karjeras posmā, kurā nevēlos uzņemties šādas saistības,» paziņojumā citēts anglis. «Tomēr joprojām vēlos spēlēt snukeru un apciemot tādas vietas pasaulē kā Ķīna, kurās snukers tiek dievināts.»

Kā ziņots, iepriekš 36 gadus vecais O'Salivans par pasaules čempionu kļuvis arī 2001., 2004. un 2008. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu