Pasažieri šokē mikroautobusa vadītājas attieksme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inferno M1ke, CC licence

Kāda topošā māmiņa gandrīz bijusi spiesta nakšņot Rīgas autoostā, jo Jelgavas mikroautobusa vadītāja sievietei paziņojusi, ka viņa nevarot izmainīt sievietes sniegto piecu latu naudas zīmi, vēstī TV3 raidījums «Bez tabu».

Grūtniece ap plkst.22.30 vēlējusies ar mikroautobusu doties no Rīgas uz Jelgavu. Mikroautobusa vadītāja esot prasījusi sīknaudu, bet kad pasažiere atbildējusi, ka sīknaudas viņai neesot, vadītāja paziņojusi, ka sievietei būšot jāpaliek Rīgā. Tā kā pēc plkst.22 vakarā naudu nekur samainīt nebija iespējams, sievieti šokējusi šāda vadītājas attieksme.

Jelgavas autobusu parkā pēc raidījuma intereses solīts veikt nopietnas pārrunas ar vadītāju, kas gan esot raksturota kā kārtīga un apzinīga darbiniece. Jelgavas autobusu parka komercdirektore Viktorija Ļubļinska skaidro, ka nevienā noteikumā neesot teikts, ka gadījumā, ja pasažierim nav sīknaudas, viņš būtu jāved par brīvu. Turklāt šoferim autobusā esot bijuši vēl vismaz 10-15 cilvēki, tāpēc pēc grafika kavēties nedrīkstēja.

 Izeju no šīs situācijas Jelgavas autobusu parka pārstāve neredzot, jo nekur normatīvajos dokumentos neesot «atrunātas šādas situācijas», kad «cilvēks, kurš nevar vadītājam iedot precīzu naudu, varētu braukt bez maksas». Jautājumu neesot iespējams atrisināt, jo tas esot konflikts divu cilvēku starpā. Citi aptaujātie šoferi gan apgalvo, ka tā nerīkotos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu