Pašmāju uzņēmumā adītas cepures - «UNIQ» (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UNIQ ['junik] ir pašmāju uzņēmums, kurš tapis iedvesmojoties no Latvijas raibajiem rudeņiem un baltajām ziemām, no smaidīgiem pretimnācējiem un fantastiskiem draugiem!

Mēs zinām, ka nereti ir grūti atrast tādu cepuri, kas piestāvētu jaunajam mētelim vai raibajai «ziemas prieku» jakai – šogad UNIQ piedāvā vairāk kā 12 cepuru veidus, dažādu modeļu šalles un trīs veidu cimdus, lai tieši Tu varētu atrast savu īsto un vienīgo!

Izmantojot UNIQ mājas lapā esošo dizaina konstruktoru, Tev tiek dota iespēja brīvi izpausties un uzkonstruēt savu lielisko adījumu pašam, izvēloties piemērotāko modeli un krāsas!

Īsāk sakot – TU dizainē, mēs pēc tam uzadām!

Tomēr, ja kādreiz sastapsi cilvēku ar tādu pašu UNIQ cepuri kā Tev, tad zini – esi atradis dvēseles radinieku vai arī vienkārši cilvēku ar līdzīgu krāsu izjūtu!J

Esam padomājuši arī par Tev ērtāku pasūtījuma saņemšanu. Adījumu ( pēc nedēļas ) Tu varēsi izņemt UNIQ birojā ( Baznīcas ielā 8-20, Rīgā ) vai arī varam Tev to nosūtīt pa pastu (Latvijas Pasts, Pasta Stacija). Ja pasūtījumu vēlēsies saņemt zibens ātrumā un Tev vēl ērtākā vietā – piedāvājam Velokurjera pakalpojumus ( Rīgā ).

www.uniqcepures.lv

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu